dijous, 19 de novembre del 2020

INSTRUMENT DE SANTA CECÍLIA



La Música és la protagonista d’aquesta setmana a totes les aules d’Infantil. Queda molt poc per Santa Cecília i els infants han creat un instrument que pugui sonar fort i fluix.

A les classes Cucut i Joguines han fet unes MARAQUES, instrument de percussió que sona per sacseig quan colpegen els elements que hi ha en el seu interior amb la paret interna de la maraca.

A la classe Contes ha fet un PAL DE PLUJA instrument originari de l’Amèrica Central, de percussió que sona per sacseig i que segons diu la tradició a l’Equador, expressa la llibertat. Deu ser perquè quan es fa girar, el so que se sent és com el de l’aigua que corre de les gotes de pluja.

La classe Contes, Picarols i Virolets han fet un TAMBOR, instrument musical de percussió format per una caixa cilíndrica tancada per un extrem o per tots dos.

Avui hem dut a terme EL CONCERT DE SANTA CECÍLIA intern per classes, aquest any a causa de la COVID-19 no hem pogut convidar les famílies per tal de vetllar per la seguretat de tots seguint el pla d’actuació 2020-2021.

Per tal de seguir compartint les celebracions, un equip extern de gravació s’encarregarà de filmar diferents actes i celebracions, com és el cas de Santa Cecília, per poder publicar una petita mostra dels diferents productes i celebracions d’aquest curs 2020-2021 cap al voltant del Nadal.

El proper dimecres 25 de novembre tota l’Escola celebrarà el dia de Santa Cecília. Els alumnes d’EI visualitzaran tot el concert gravat de l’Etapa 1 i a la tarda es farà un berenar especial on els infants faran sonar els instruments que han elaborat per acompanyar les següents composicions:

 

§  EI3 Forte Pianísssimo

§  EI4 Havanera Carmen de Georges Bizet

§  EI5 Pitzzicatto de Leo Delibes

 

Per acabar tots els infants acompanyaran amb el seu instrument “La marcha Radesky” de Johann Strauss.


FOTOS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada