dimecres, 7 d’octubre del 2020

UNITAT TEMPORAL 1 - EI5

 



La Classe Virolets i Picarols estan treballant el primer projecte del curs “Com som”. Els alumnes treballaran les parts del cos i podran ampliar el vocabulari el coneixement de les funcions del cos  respecte EI4.

Paral·lelament, els infants faran dinàmiques d’autoconeixement personal i per conèixer amb més profunditat els companys i companyes de la classe.

Cada projecte comença i finalitza amb un element que ens permet marcar la temporalització. En el cas d’EI5, l’objecte utilitzat és el llibre màgic en el qual anem recollint tots els aprenentatges que anem consolidant amb les diferents activitats planificades.

Un cop finalitzat el projecte, hi ha una setmana de transició on els alumnes tenen l'oportunitat de revisar i reflexionar al voltant d’allò que han après, dels continguts que els agradaria seguir treballant i de la seva funcionalitat.

Aquest moment d'aturada és molt important, ja que permet que els alumnes siguin conscients del seu propi procés d'aprenentatge. Aquest procés l'anomenem metacognició.


Imatges.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada