divendres, 26 d’abril del 2019

A l'entorn de la diada de St. Jordi


                                                                                                                  més fotos


A l’Escola celebrem la diada de St. Jordi amb diferents actes.
De les roses que molts nens i nenes van portar a la classe, cada grup en va triar una, la més ufanosa, i van pensar un nom per posar-li. Aquesta rosa va ser  la que van presentar al concurs representant a tota la classe.
També es va fer una visita especial a la Biblioteca de l’escola, on aquests dies  es respira un ambient de llegenda, amb dracs, princeses i cavallers. També van poder veure  l’exposició dels llibres nous.
La Sra. Laura València, la bibliotecària, va explicar un conte a cada nivell, on el protagonista era un drac molt especial. Els nens i nenes l’escoltaven amb atenció mentre deixaven volar la imaginació.
També es va celebrar l’acte d’entrega de premis  del concurs literari, on hi va participar tota l’Escola: EI3 i EI4 van recitar  poemes de diferents autors, EI5 van llegir els textos rimats que ells mateixos van crear. Podrien ser els futurs poetes.
Tota l’etapa d’Infantil va assistir a l’acte del  Conte contes. Van ser  els nens i nenes de Contes, l’Estel, Picarols i Virolets, els que van explicar els contes que ells van crear, als seus companys. En acabar l’acte, es van  lliurar els  premis a cada grup per la creativitat i l’expressió.
Per acabar, van assistir també, a la representació musical de la llegenda de St. Jordi a càrrec dels seus companys de 1r d'EP.
Alumnes i mestres van gaudir  de diferents moments màgics que hem fet possible entre tots.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada