dijous, 2 de maig del 2019

Llenguatge i creativitat.




                                                                                                                      més fotos
Uns dels objectius de l’etapa d’infantil són  que els nens i nenes siguin capaços d’expressar i comunicar fets i idees a través de la llengua, així com participar en converses mitjançant l’ús progressiu de les normes que regeixen els intercanvis lingüístics, i de les formes establertes socialment per iniciar, mantenir i finalitzar les converses, tot compartint amb els altres les pròpies idees i desitjos, aprenent a contrastar i a incorporar les aportacions dels altres, amb la finalitat de fer ús de la llengua per mostrar acords i desacords i resoldre conflictes de manera apropiada, pacífica i assertiva.
Els nens i nenes d’EI5, Picarols i Virolets han creat vuit contes. Ha estat el resultat d’un treball cooperatiu, grups de cinc o sis alumnes, on cada membre del grup ha proposat les seves idees per crear un conte. S’han escoltat, han respectat les propostes dels companys i han consensuat el relat (inici, nus i desenllaç),  així com les il·lustracions del seu conte.
El següent pas ha estat posar-se a treballar plegats amb l’objectiu d’aconseguir un conte fantàstic que explicaran als seus companys d’etapa i a les famílies, i que exposaran perquè tothom els pugui gaudir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada