dilluns, 2 de desembre del 2019

EI3 COM SOM


Les classes Cu-Cut i Joguines han acabat el primer projecte “Benvinguts a l’escola”. Aquest projecte tenia com a objectiu l’acollida dels infants d’EI3.
L’equip està molt satisfet amb l’adaptació dels alumnes. Les tutores tenen un vincle molt fort amb els infants i els grups tenen moltes ganes de descobrir i aprendre. És per aquest motiu que la Classe Cu-Cut i Joguines estan preparades per començar el segon projecte “Com Som”.

EI3 és una etapa sensorial on estan descobrint el propi cos i el dels altres. A partir d’un conte dels 5 sentits (Els 5 sentits d’en Pol), els infants han activitat els coneixements previs fent-ne la lectura i participant en una conversa col·lectiva. La mascota de la classe els ha portat un repte; hauran d’ajudar a una amiga seva que ha perdut els seus sentits, la Mrs.  Potato.  
Cada setmana es treballa un dels sentits participant en diferents activitats que els permetin practicar la part del cos requerida. Al final de cada setmana es farà un recull de tots els elements utilitzats o que reflecteixin el que s’ha treballat guardant-ho a dins d’una capsa. A més a més, com a recompensa aniran trobant les parts del cos que la Mrs Potato necessita per recuperar els seus sentits.  
Les capses que s’aniran construint de cadascun dels sentits serviran per ensenyar-li a la mascota tot el que han après. Durant el temps de reflexió també s’intercanviaran les capses amb la classe paral·lela per intentant esbrinar quin sentit descriu cascuna d’elles i així poder posar en pràctica els coneixements apresos. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada