dijous, 27 de setembre del 2018

EI4 Han escollit el seu Càrrec






L’Escola s’estructura imitant el model de ciutat on tothom té els seus drets i els seus deures a acomplir. Es concep com una societat, on les mestres i els alumnes es responsabilitzen i participen activament en el seu funcionament per tal de fomentar el compromís, la responsabilitat i on l’educació en valors hi juga un paper essencial.
Els nens són els protagonistes dels seus aprenentatges, i a poc a poc són conscients dels seus progressos i de que qualsevol acció té una conseqüència.
El projecte de la Vida Social esdevé el referent per apropar els nens al sentit de la responsabilitat, per educar persones reflexives, compromeses i amb criteri per afrontar els reptes que se'ls proposa.
Els Càrrecs són uns dels elements dins de la Vida Social que contribueixen a la convivència i la cooperació per a la millora individual i col·lectiva, i són el servei a la comunitat on els alumnes participen activament assumint responsabilitats.
Els nens d’EI4 ja han escollit per primera vegada el seu Càrrec, que desenvoluparan al llarg d’un mes i mig. Un cop finalitzat aquest període, faran una valoració de la seva feina (si ha estat difícil, si els ha agradat, si han resolt petits problemes...). I també rebran el reconeixement a la seva tasca, per part dels companys i de la mestra.


més fotos

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada